Tècnica Metamòrfica

En l'actualitat la Tècnica Metamòrfica és una de les principals eines que utilitzo. Em vaig trobar amb la METAMORFOSI sense buscar-la. Era el 1995, en la visita de Robert ST. John a Barcelona i en aquell moment, tot escoltant aquell home prim i de cabells blancs, més que entendre'l,  només podia intuir el que suposava realment tot allò que explicava. 

Al principi, només alguns clients feien un tastet d'aquella "carícia especial" mentre els feia reflexologia podal. El meu interès va anar creixent al llarg dels anys, i continuo gaudint d'aquesta "carícia" profunda i dolça.

La Tècnica Metamòrfica és una eina potent de transformació  que ens convida a viure plenament el present i a avançar des d'on estem en aquest moment de la nostra vida cap al nostre potencial màxim.  

Es realitza a través d'unes suaus carícies en les zones reflexes de la columna vertebral, localitzades als peus, les mans i el cap. Treballa sobre el patró prenatal de cada persona, allò que se'ns va quedar gravat des del nostre embaràs i naixement i que marca la nostra manera de percebre i estar en la vida. 

D'una sessió se'n beneficia ja el bebè que està encara per néixer, la mare i nadó al moment del part,  el nen que té dificultats d'aprenentatge, l'adolescent conflictiu o no i els seus pares, l'adult en crisis vitals (divorci, atur, malaltia, canvi de professió, de lloc de residència...). 

Des de l'inici  fins al final de la vida ens facilita anar avançant pel nostre camí amb esquemes nous, més lleugers, i amb nova visió i comprensió dels aconteixements que vivim.