top of page

Qui sóc

Em dic Helena Broquetas i fa 30 anys que em dedico a oferir als altres les eines per a la vida que aprecio per a mi.

Després de finalitzar els meus estudis de secretària de direcció, la vida em va conduir cap el món de la salut. Em vaig formar en Quiromassatge, Reflexologia podal, Heilpraktiker (Naturopatia) i reiki. I a mitjans dels 90 vaig obrir la meva primera consulta com a terapeuta naturista.Més tard vaig decidir ampliar els meus estudis i vaig Diplomar-me com Infermera a la EUI de Bellvitge (Universitat de Barcelona). Va coincidir amb la meva primera maternitat l'any 2001. La crisi vital que va suposar convertir-me en mare em va portar a dedicar l’atenció a la criança de les meves filles i també a acompanyar a altres famílies, després de formar-me com a Doula. Vaig aprendre que la millor medicina preventiva que existeix és cuidar de les dones embarassades. És cuidar de la persona ja abans de néixer i facilitar que la seva entrada en aquest món (i inclús la seva sortida) sigui el més plàcida, amorosa  i acollidora possible.

img_01.png

A més de comptar amb els anys de formació acadèmica, des de ben jove han anat arribant a mi múltiples recursos  útils que comparteixo amb les persones que així ho desitgen: el silenci i la contemplació, les visualitzacions, la Metamorfosi (i posteriorment la Tècnica Metamòrfica), Vivation (o respiració integrativa), la Noesiteràpia (curació pel pensament), l’Autohipnosi, l’Ho’oponopono, la Sanació de la Rosa, els Misteris del femení per homes i dones, la Lectura de Registres Akashics, l'Hologram... Hi ha tantes maneres bones i amoroses de cuidar-se, sanar-se i reconèixer-se! 

 M'ofereixo a acompanyar-te

amb el que Jo sóc 
perquè recordis la Teva Essència.

Agraïments

 

Aprofito aquest espai per a fer un agraïment a persones que amb la seva presència m’han ajudat a reconèixer els meus dons.
En primer lloc, honoro els meus pares i tot el meu llinatge familiar.
En segon lloc, un record especial per les moltes dones que han estat les meves grans mestres, començant per la Roser Garrabou, “eremita en la ciutat” i al Mas Blanc,  la Maricarmen Santos, mestra de Reiki,  i la Maria Carmen Martínez, mestra amb llum radiant, que gràcies a la Tècnica Metamòrfica va presentar-se en la meva vida.  
En tercer lloc, agraeixo les dones de llum que m’acompanyen de fa anys i els homes i les dones que vaig trobant en el camí.
Per acabar, beneeixo la meva família, el nostre amor i els grans aprenentatges que ens oferim.

bottom of page