El camí de la Rosa

Aquesta és una proposta que em va ser inspirada fa més de 10 anys, després de conèixer la Sanació de la Rosa.

El camí es concreta en 4 sessions individuals en un període de 40 dies. La vibració d'altíssima freqüència de La Rosa està present en el recorregut i a través dels  diferents cossos es rep una invitació clara: ESTIMAR-SE.

Per més dura que sigui la situació vital, l’essència de la Rosa convida al lloc on tot és serenitat, acollida i benedicció.

Aquí transcric literalment part d'un escrit que vaig rebre a través d'una Lectura de Registres Akàshics:

 

El camí sanador de la Rosa és la invitació a l’Amor infinit com a experiència conscient. A la descoberta des del punt vital on sou d’allò indescriptible que està disponible, per a la millor experiència amorosa d’aquesta encarnació. Aquesta és la crida a la humanitat de tots els temps. Descobrir-se Amor per experimentar lliurement qualsevol experiència en vibració amorosa, pacífica i benaurada. Són molts els camins, revolts, pujades i baixades. Les valls són riques, com els cims també ho són. Riques en descobertes i oportunitats de descobrir l’essencial, l’essència inherent en qualsevol instant: l’Amor infinit, absolut i omnipresent en Tot.

La ment humana és una petita porta, com ho són els cossos físics, l’energia emocional i l’espiritual. Tot en conjunt pertany a la mateixa essència bàsica, guarnida de diferents colors, ordenada amb diferents prioritats i sempre disponible per a reconèixer allò essencial. Allò inherent en tot. Allò que pot ser oblidat, però no destruït. Allò que pot ser obviat i igualment és part de tota la creació i la immanifestació. Allò que cerqueu tan lluny en el temps i en l’espai. Allò que se us suggereix de cercar dins vostre i tant us costa, ja que acostumeu a identificar-vos en la pàtina exterior, en l’attrezzo, en l’escenari i en l’escenificació.

 

Aturar-vos a sentir l’Essència a través de la invitació de La Rosa és caminar el recorregut del cos per mirar, sentir, descobrir la vibració que forma l’univers dins de cada cos humà, ment humana, emoció humana...

 

La porta del cos a través de la pell,

La porta de l’emoció a través dels sentits,

La porta del temps i la creació a través de les mans i els mapes,

La porta de l’esperit a través de la veu,

La porta de l’enteniment a través de l’experiència,

La porta de la comprensió a través del discerniment,

La porta de la bellesa, la puresa i la transformació a través dels Pètals de Rosa.

rosa4_edited.jpg
Copia de camí de la Rosa.png