Hologram

L'Hologram és una d'aquestes propostes interessants per mi, ja que amb tot el respecte i des de l'àmbit energètic, permet que la persona faci els seus propis processos en el pla que necessiti, físic i no físic. Pot ser rebuda com una teràpia única, amb tres sessions inicials en un període de poques setmanes i de vegades també pot ser combinada amb un procés de la mà de la Tècnica Metamòrfica 

 

Hologram és el resultat d'experiències viscudes amb les noves energies que han arribat de l'univers. Hologram treballa amb freqüènciencies de sanació potentíssimes que estan arribant al planeta aquests últims anys. Això fa que les persones que utilitzen o reben aquestes freqüències connectin amb tota la informació, sanació i llum que necessiten en aquest moment exacte de la seva existència. 

En rebre aquestes formes de sanació, la persona es va alineant amb el pla de la seva ànima, compromesa amb la seva evolució i això pot conduir a canvis interns profunds que faciliten dur a terme el propi propòsit de vida.