Taller d'Ho'oponopono

Vols crear PAU a la teva Vida?
 

En el taller d'ho'oponopono tindràs l'oportunitat d'aprendre i començar a posar en pràctica aquesta eina ancestral, per tal que l'utilitzis en la teva vida quotidiana i percebis els seus efectes en el mateix taller.

Hi ha diversos formats de taller: 

  • Intensiu: La durada del taller és de 4 hores.

  • Trimestral: una sessió setmanal de 90 minuts durant el curs lectiu

  • Tallers privats:

    • Trobada. Adequat per celebracions d'aniversaris i també en reunions familiars o d'equips. La durada varia entre 90 -120 minuts

    • Organitzador/a GRATIS. És un  taller de 4 hores i es tracta d’organitzar-lo a casa teva o a un local a la teva disposició. El grup serà com a mínim de 5 participants, inclós l’organitzador/a (el número pot variar segons el desplaçament a realitzar). La inscripció de l’organitzador és GRATIS.

Què és l'Ho'oponopono? 

L’Ho’oponopono és una eina ancestral que ens arriba des de Hawai després d’estar durant segles ben guardada en aquelles illes del Pacífic pels kahunes (els “guardians del secret”). Ho’oponopono és l’instrument de la filosofia de l’Esperit d’Aloha, que parla de l’energia amorosa present en la comú-unitat que formem cadascun de nosaltres, amb els altres, amb la naturalesa i amb el cosmos.  En l’esperit d’Aloha es convida sempre a adoptar les actituds que incrementen aquesta vibració d’amor infinit per tal de viure en pau i harmonia amb els altres i amb l’entorn.

 

Quan en la nostra vida ens trobem amb problemes i conflictes de qualsevol tipus (a nivell físic, emocional, econòmic, espiritual...) l’ho’oponopono és una eina que ens permet, a través del perdó i l’amor, sanar les causes que són l’origen del problema.

L’Ho’oponopono té a veure amb reconèixer que som creadors i que tenim responsabilitat en el que ens passa en la nostra vida. I el que no hem creat amb gaire amor, encara que potser no recordem ni  quan ni on, podem perdonar-lo, deixar-lo anar i continuar més lleugers el nostre camí. 

L’Ho’oponopono es practica fent servir el poder de la paraula per alliberar l’energia de les memòries doloroses que guardem dins nostre i que sense saber-ho ens causa conflictes, dolors o malalties. Anem esborrant tot el que no som per anar trobant quina és la nostra veritable identitat.

En el taller coneixerem els orígens, la teoria i sobretot experimentarem la pràctica d’aquest mètode d’autosanació. 

TESTIMONIS

Angelina. 54 años

"Conocí a una persona en un momento complicado de mi vida, y casi sin conocernos me dijo: “¿conoces el Ho’oponopono?” La sonoridad de la palabra me cautivó… pero no sabía de lo que me estaba hablando. Me apunté al taller de Helena, sin leer en qué consistia el hopo, me dejé llevar.

El primer dia que entré  la sonrisa de Helena me cautivó, me transmitió serenidad, algo de lo que yo carecía.

Ahora valoro el poder de la sonrisa, y mi actitud vital es otra.

Me mimo mucho, sonrio, ...

Queda mucho por hacer…Gracias"