Taller avançat d'Ho'oponopono. Esperit d'Aloha

En el nou taller Ho'oponopono i l'Esperit d'Aloha continuarem esborrant memòries i creences i experimentarem Cercles de sanació amb Ho’oponopono. Coneixerem també els principis que regeixen l’univers i que, conseqüentment, són  lleis naturals que ens influeixen en la nostra experiència quotidiana. 

Així mateix, aprofundirem sobre la filosofia de l’Esperit d’Aloha, saviesa ancestral que convida a viure des de la vibració de l’amor infinit. En aquesta vibració, podem gaudir de la felicitat, que és l’estat natural del nostre ésser.

D’aquesta manera, esborrant  les memòries que ens limiten i alineant-nos amb el nostre cor i amb l’ordre que actua en el món, podem anar creant amb facilitat i entusiasme allò que volem manifestar en la nostra vida.

Hi ha diversos formats de taller: 

  • Intensiu: La durada del taller és de 4 hores.

  • Trimestral: una sessió setmanal de 90 minuts durant el curs lectiu

  • Tallers privats: La durada varia entre 90 -120 minuts. Adequat per celebracions d'aniversaris i també en reunions familiars o d'equips.

TESTIMONIS

María. 64 años

"En tu manera de comunicar los temas que tratamos en el taller, percibo autenticidad, nobleza y sentido del humor. Es precisamente lo que busco de la gente con la que me gusta estar y relacionarme.

Gracias Helena.