Ho'oponopono

Practico l'Ho'oponopono des de la primavera del 2009 i continuo aprenent dia a dia sobre la senzillesa i la profunditat d'aquesta eina.

En la sessió individual et presento les bases de l'Ho'oponopono i el practiquem plegats pel tema que més et preocupi aquests moments. Si així ho sents, pots participar en els tallers que ofereixo per a conèixer o aprofundir en l'eina de l'Ho'oponopono i com integrar-ho en la teva vida. 

L'Ho'oponopono, a més de ser un nom curiós en la nostra llengua, es tracta d'una eina ancestral hawaiana fantàstica per deixar anar històries que portem a dins, per netejar la nostra ment de memòries doloroses del passat que ens condicionen en el present. L'Ho'oponopono convida a usar el poder sanador de les paraules, entre elles tenim: Ho sento, Perdona'm, T'estimo i Gràcies. Qualsevol pot aprendre aquesta eina i la pot aplicar les vegades que calgui. Connectem amb la part més elevada, més divina de nosaltres mateixos i ens quedem en pau, tot sanant relacions i situacions que tenim en disharmonia en la nostra vida, des de malalties a dificultats en la relació amb els fills, la parella, companys de feina o problemes  econòmics.  Ens fem responsables de tot el que passa en la nostra vida i hi posem una nova mirada.

En conèixer i practicar aquesta eina ancestral comencem a posar pau i harmonia a totes les nostres relacions i a les situacions personals que vivíem amb preocupació. 

Sabem som nosaltres mateixos els creadors de la nostra vida tal com és. Assumir el 100% de responsabilitat ens permet empoderar-nos i deixar de banda papers de víctimes i culpables. Sabem que allò amb què ens trobem cada dia és un reflex de les memòries que guardem al nostre interior i que podem utilitzar l’Ho’oponopono com a instrument per sanar les causes que són l’origen dels nostres problemes i conflictes.