Lectura de Registres Akashics

Fer una Lectura de Registsres Akashics tant per a mi mateixa com per a una altra persona és una oportunitat precisosa per a connectar amb la Saviesa, per a recordar allò que he oblidat, per a adonar-me, una i una altra vegada, que tot és perfecte i que l'Amor tot ho impregna.

Per a fer una sessió, que pot ser presencial o online, l'interessat ha de venir preparat amb una reflexió prèvia personal per a poder preguntar sobre allò que el preocupa, limita o bloqueja.

L'Akasha és un pla vibratori de Pur Amor on hi ha tot el coneixement de la nostra ànima.  Accedir als registres Akàshics ens permet prendre un coneixement i una saviesa  per solucionar els nostres problemes del present.

En obrir els Registres Akashics connectem el nostre Cor amb el Gran Cor del Akasha  i ocorren TRES processos molt importants: Informació, Sanació i Alliberament:

1- INFORMACIÓ de preguntes que llancem a l'Univers de situacions que necessitem sanar i que bloquegen el nostre camí. Connectem amb el nostre Ésser Superior per entendre els nostres problemes i posar Amor-Consciència en ells.


2- SANACIÓ: Els nostres Mestres, Guies i Éssers de Llum baixen de l 'Akasha una energia potentíssima d'Amor per sanar el nostre present i transformar la nostra vida per complet. Vivim des d'un altre lloc, des del nostre Cor, i en viure des de l'Amor TOT es transforma i es SANA.
 

3- ALLIBERAMENT: Per fi entenem el perquè dels problemes i anem a la seva arrel des de la Comprensió i l'Amor. D'aquesta manera, ja no cal que es tornin a repetir situacions ni patrons que contínuament ens bloquejaven i estancaven.