Sanant en l'experiència de l'avortament

Passar per l’experiència de la pèrdua d’un fill mentre estava en gestació, tant si ha estat decidida com no,  pot haver deixat una ferida que el temps per si sol no cura. Hi pot haver moltes emocions i sentiments que no han estat expressats més que a través del dolor del cos.

Tant el cos com el cor i l’ esperit agrairan sentir-se en perfecta harmonia i en pau, tot i la mort molt precoç d'aquest fill/a.

L'experiència inexplicable, desgarradora i/o imperdonable d'un avortament també es pot convertir en una experiència de sanació, de creixement en amor i d'evolució en consciència.

T'acompanyaré, amb les meves eines i la meva presència, en el teu procés, en el teu dol, al teu ritme, i obrirem el cor.

Per una sèrie de sincronicitats, el 2011 vaig decidir crear un taller per acollir i reconèixer amorosament el fill/a no nascut. I així el vaig oferir durant un temps i conservo un gran record de la solemnitat amb que mares i pares (que potser ni s'havien atrevit mai a ser mereixedors d'aquest nom) reconeixien amb el cor obert aquesta ànima que no havia arribat a veure la llum del sol.

 

Actualment dono gràcies per l'evolució amorosa de moltes persones que ja atenen aquest dol i reconeixen la necessitat de continuar posant-hi mirada, visibilitat, nous protocols en l'àmbit sanitari, diàleg en l'ambit social i familiar.